Наши работы: теплый монтаж окон

Объект компании Вікна Стиль

Наши работы: теплый монтаж окон

Монтаж окон, балконов, входных и межкомнатных дверей
💡ПІДВИЩЕННЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ та ТЕПЛОЗБЕРЕЖЕННЯ 👍

⁉️Що таке тришаровий євромонтаж склопакетів (так званий «теплий монтаж»)?

⚠️Це міцна та ефективна герметизація місця установки вікон в отворі відповідно до загальних принципів: «герметичніше всередині, ніж зовні».

☝Використання віконних паронепроникних стрічок — це єдиний дієвий метод захисту шару поліуретанової піни від проникнення вологи з навколишнього середовища. Тільки сухий шар піни має відповідні теплоізоляційні та акустичні параметри.

‼Саме якість монтажу, герметичність швів, ізоляції та ущільнення впливають на енергоефективність вікна, так само як і профіль та склопакет. Простір між стіною та вікном, при звичайній схемі монтажу, заповнюється поліуретановою піною, яка розширюється та вилазить зі швів. Ії обрізають та заробляють будівельними матеріалами. Це і є поширеною помилкою, оскільки саме той обрізаний глянцевий шар піни є основним ізолюючим та теплоутримуючим елементом. Піна, яку обрізали має пористу структуру і, як губка, у випадку не утепленого фасаду, набирає вологу. Згодом руйнуються елементи відкосів, піна не виконує свої ізоляційні функції.

🤔Саме так і втрачаються переваги металопластикових вікон, осільки результатом такого монтажу може бути грибок, цвіль і задування зовнішнього вітру через піну. Підвищити енергоефективність можна за допомогою так званого теплого монтажу вікон або, як ще кажуть - тришаровий євромонтаж.

🎯Перевага теплого монтажу вікон полягає у використанні паронепроникних та гідроізоляційних стрічок, функція яких - захищати поліуретанову піну від зовнішньої та внутрішньої вологи, що дає нам 🤑ПІДВИЩЕННЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ та ТЕПЛОЗБЕРЕЖЕННЯ

Чекаємо Вас за адресою:
📍ТЦ «Рута», вул. Небесної Сотні, 20, 1-й поверх

📲 0500775885
📲 0670775885

Реализация объекта — 2020 год
Обновлено: 23.12.2020
Добавлено: 12.10.2020
Идентификатор: 20745

Еще объекты